onsdag 26 juni 2019

SVETTIGT VÄRRE OCH POSTNORD....

Äntligen läggdags😉 Jag vill bara soooova, en hel natt och vakna med massa energi och posivitet. Jag har varit och gymmat ikväll men det var grymt svettigt och jag hörde något om att de väntar på någon ac så det ska ju bli bättre. Jag svettades så mycket så jag skämdes fast vilken anledning är dom andra där för liksom.... Förut svettades jag aldrig! Jag tar igen det nu😉

Förra veckan beställde jag nya vitaminer för jag behövde fylla på så gissa om jag blev sur när jag kom till postlådan och där låg ett tomt brev. Det var upprivet och tömt! Skickade till företaget som skickar nytt och jag ringde postnord som bara hade 268 andra före i kön. Jag skulle göra reklamation på nätet och blev bara utkastad till första sidan hela tiden tills jag testade på mobilen. Hur svårt ska det va liksom. Jag har bara hört en massa om postnord innan men inte upplevt det själv. Tur det inte hände igår när Thea fick ett brev!

Jag var hemma tidigt idag och det var ju över 30 grader så vi tog ett bad i poolen och Oliver fullkomligt älskar det. Han hatar att tvätta håret eller att ens blöta det så hoppas han ändrar sig nu i sommar.
Imorn ska det bli mer "normal" värme och jag jobbar kort dag imorn med så vi ska verkligen njuta av eftermiddagen. Bada och äta glass. Eller, de andra badar för jag står bara i poolen och doppar mig aldrig för jag är världens badkruka! Men det svalkar ju ändå och det är huvudsaken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥