söndag 30 juni 2019

EN HELG MED VÄNNER OCH FAMILJ

Wow, vilka härliga dagar vi haft🌞 Jag var lite dagvill Imorse när jag vaknade. I fredags var jag Thea med mig på jobbet för vi skulle på ett möte sen som jag inte hade hunnit hem att hämta henne innan. Thea känner sig sviken av en vuxen och jag hoppas verkligen att detta reder till sig innan det är för sent.
När mannen kom hem så åker vi ut till G och T för att umgås några timmar, grillning och barnen som lekte och vi som pratade ikapp allt som händer. Sen hade vi bestämt att träna ihop 7.15 igår morse och det gick galant.
Barn och vuxna hade kul med bollen😉
 Igår och idag var det ju väldigt varmt och då är det ju perfekt med glass🙂

Mannens barndomskompis, hans jobbarkompis och grannen var här igår för nu har vi sålt vedpannan. De bar ut det gamla in och med det nya som ska bli. Nästan 5år med ved sen fick det va bra men det var ju riktigt skönt på vintern att ha så varmt inne.

På kvällen kom min jobbarkompis med familj och det var riktigt trevligt. Vi gjorde mat så vi har över i flera dagar.... Skönt i och för sig nu när jag är ledig och mannen jobbar😉

Idag var vi hos pappa och hans sambo, Tuva fiskade med sin pappa och morfar medans jag, Oliver och "bonusmamma" satt på altanen och pratade och tittade när Oliver lekte med bilar och vatten.
Thea har kompis som sover över i natt och det är bra för imorn ska jag iväg till veterinären mitt i Olivers sovtid så då har jag barnvakter.
Thea och Tuva håller gärna till i poolen.

I fredags bärgades min bil från jobbet och nu har vi lånebil. Hoppas verkligen vi får tillbaks vår igen i veckan annars får vi låna en större när vi ska på semester!! Likadant som förra året, jag har skrivit om det innan när vi skulle till Gotland och bilen bärgades dagen innan. Vi behövde en 7-sits men blev erbjudna en bil med dragkrok😂 Då kunde ju ett barn åka med vännerna men denna gången stannar vi lite längre än vännerna och har ingen lust att lämna kvar ett barn när vi åker hem.....!! Senare i år ska bilen säljas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥