söndag 9 juni 2019

VÅR HELG

Nu har jag haft några dagar och bara varit, så skönt! I fredags åkte mannen och Tuva till vännerna i Sölvesborg och sov där tills i lördags själva för han skulle hjälpa de med en grej. Jag och de andra barnen var hemma och när Oliver sov middag passade jag på att träna. Vi cyklade, lekte och hade fredagsmys. Jag och Thea spelade monopol på kvällen
 Nybadad Oliver stoppade chipsskålen över huvudet...
 Han älskar att leka inne på Tuvas rum men han väljer ju leksaker med omsorg. ALLT som har med motorer att göra är kul!
Helt plötsligt visar han intresse över att gå på både pottan och toa så det uppmuntrar vi honom till, det hade ju varit skönt att få honom blöjfri i sommar🙂
 Igår åkte jag, Thea och Oliver med ner till Sölvesborg och vi hade lämnat Max hos en kompis för han skulle spela match idag och jag var tveksam att vi skulle hinna hem innan samling.
Precis när vi parkerat brakade ett väldans åskoväder ut. Det öste ner regn och dånade väldigt mycket. Männen var på Sweden rock medans vi andra var i stugan. Var ute lite i Sölvesborg och jag köpte minsann en klänning.... inte likt mig!
Vi var nere vid havet och åt glass och lekte lite på lekplatsen men det blåste ju så mycket så vi gick tillbaks igen. Gjorde langos och hade lördagsgott.
 Våra barn är ju lite mer morgonpigga än deras tjej så när de andra låg och sov så var vi nere vid havet. Det blåste fruktansvärt kallt där nere så vi blev inte långvariga. Oliver tyckte ju det var high life att få doppa fötterna. Innan vi åkte hem så fick vi klippt Olivers hår, nu ser han plötsligt större ut.

När vi kom hem och hade lastat av bilen körde jag in och tittade på Max när de spelade match. De var riktigt duktiga idag. Sen var vi inne igen för de skulle samla in pant till Gothia.
Alltså på riktigt? Jag hade köpt en sheetmask och så var det en "björn"..... Den har jag på mig nu medans jag väntar på att tvättmaskinen ska bli klar för nu vill jag lägga mig! Inte mkt sömn i natt och jag som var så sugen på att åka till gymmet idag tog förnuftet till fånga och lät kroppen vila. Tanka upp med lite sömn i natt för jag åker till gymmet imorn när Max tränar fotboll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥