onsdag 3 juli 2019

SKOR.....

Go kväll, kollar ni matchen? Mannen gör medans jag är inte ett dugg intresserad! Jag var ute och sprang 7km innan så nu har jag ont i magen istället och jag kan inte fatta varför det blir så varje gång. Jag ha ändå inte sprungit sen jag sprang lopp för 2v sen. Irriterande!

Idag gjorde jag ju ett kap haha, eller, jag bor ju i flip-flop på sommaren och i måndags gick mina sönder (de andra hade jag precis gett Thea innan) så då beställde jag ett par nya

 Jag beställde dessa och betalade 179 + frakt. Paketet kom idag men istället för flip-flop så låg dessa i paketet;
Ett par sandaler från Uggs och de kostar 2000! Jag hade ju kunnat behålla de här och antingen sälja de eller ha de själv och köpt ett par nya flip-flop men jag mejlade och skrev att det blev lite tokigt😉 Vi får se vad de svarar och ingen vet ju om de hade kommit på sitt misstag och velat ha betalt för de senare. Jag har inte provat de ens men jag kan säkert inte gå i så höga.

Idag fick jag karta över helgens rally där jag ska hjälpa till. Jag önskade SS1 för den går som SS3 med och den fick jag så då får jag förhoppningsvis se alla bilar 2ggr. Jag ska vara vägvakt och lillebror ska med köra så det ska bli spännande!! Han körde i helgen men hade krabb med bilen igen men kom iallafall i mål. Hoppas på bättre tur denna helgen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥