söndag 21 juli 2019

VI HAR VARIT PÅ ÖLAND

I helgen har vi varit på Öland och 4-årskalas. Vi åkte dit efter frukost igår och när vi åkt 8 mil kom vi på att vi glömt presenterna🙈 Det var ju från mig och mina syskon med familjer så det var ju typiskt. Vi var inom Ekohallen och köpte ett paket lego så vi inte kom tomhänta. Stackarn. Nu löste vi det rätt bra ändå då jag kan lämna det i Kalmar på lördag och då ska jag banne mig in på Ekohallen igen för det var ju som ett mindre Ullared haha. 7000 kvadrat i och för sig med hur mycket fint som helst så där jag kika lite mer då jag har tid🙂 Men som sagt, det blev kalas ändå.
Vi bjöds bland annat på Pawpatroltårta som gossen gjort tillsammans med sin mormor. Snart ska han bli storebror så då kommer det en ny lillkusin❤ Än så länge är ju Oliver minst på den sidan.

Vi åkte hem imorse och idag har vi varit ute och plockat kantareller. Barnen älskar det, i fredags var vi ute och gick i 2 timmar och idag 1. Oliver blir helt lyrisk när han hittar och får plocka själv och lägga i spannen.

Imorn börjar min 4e vecka på semestern och än är den inte slut - härligt!! Har lite saker inplanerade denna veckan + bröllopsdag men jag hoppas vi kan njuta av det fina vädret som ska komma. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥