lördag 30 november 2019

HEJ MITT VINTERLAND

God morgon i ett vitt vinterlandskap😊 Såååå fint men nästan 8 grader kallt.
Igår var jag hemma och vabbade efter att mannen hämtat hem en lite febrig gosse i torsdags. Absolut inget fel på han mer än att han inte åt och nu är han feberfri så det gick över fort. I torsdags hade jag min lediga dag men jag hoppade in och jobbade hela dagen så det var lite lyx att få va hemma en fredag istället😉 Det blev ju inte så mycket gjort som jag hade planerat utan det blev "bara" storstädning och plocka fram lite mer julgrejer. Tuva hittade mina lådor med alla tomtar så hon tog det hon ville ha och gjorde väldigt juligt på sitt rum🙂 Vi skulle bakat lussekatter men det ska vi göra nu istället.

Barnen älskar snö och idag lyser solen, underbart, så vi ska ut och åka lite pulka sen.
Vi är några stycken på jobbet som gett adventskalender i vinflaskor så dessa har jag fått. Öppnade den till vänster igår och smakade ett glas. Jag ska hålla mig och inte tjuvkika på dom andra så det blir kul att se om alla köpt olika och vad som gömmer sig i de andra påsarna.
Tomten har flyttat in och sitter och läser i sin bok. Undrar om han köpt adventspresent till barnen imorn när det är 1a advent😉 Kalendern är uppe på väggen i alla fall så kanske där hänger ett paket imorn. Chokladkalendrarna har jag gömt för annars hade de väl varit tömda för längesen av den minsta.... Tänk att den 1a dcember är imorn och julkalendern börjar på tvn. Mysigaste månaden ever❤
MEN.... Anders braskar julen slaskar.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥