tisdag 5 november 2019

VAB

Döm om min förvåning när Tuva väckte mig 8.00 imorse! Oliver sov ända till 9... Vi är hemma för Oliver hade feber igår men idag håller den sig borta än så länge så kommer den inte tillbaks i eftermiddag så blir det jobb/förskola igen. Hade jag vetat igår på dagen att vi skulle vara hemma idag så hade jag bokat leveransen idag men jag har ju snart ledig dag så då kommer badkar och dusch som vi beställt.
Förra veckan satt vi och kollade igenom kataloger efter badrumsinredning, badkar, dusch och toalett men vi trodde nog det var längre leveranstid😉

Igår när Tuva var på simskola var jag ute och sprang en sväng men jag får nog fundera på att bara springa hemomkring i fortsättningen för jag har insett att det inte är IBS mage jag har utan löparmage... Visste inte att det fanns förrens typ 1v sedan men nu inser jag...!! Jobbigt iallafall!

Nu ska jag stoppa in kycklingen i ugnen, göra sallad, dammsuga uppe och hänga tvätt. Ikväll är det möte på jobbet så jag får pallra mig dit när mannen kommer hem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥