tisdag 3 mars 2015

ANSIKTSMASK MED LUST ATT SKRÄMMAS

Yes! Inga hål idag heller☺ Men vilken tandläkare, eller tandhygienist är det och det märks på... priset... Det är visst dyrare än tandläkare. Hon framför mig fick betala något på 400:- och jag landade på 775:- och då är det inte jag själv som valt vem jag ska gå till. Jaja, nu är det 1,5-2 år tills jag ska dit nästa gång.
 Jag köpte den här ansiktsmasken och tänkte testa, jag målade på den med en pensel jag fått låna av Thea. Väldigt seg och konstig sörja.
Jag som skulle ammat Tuva nu när hon vaknar men det får nog vara, jag skrämmer ju livet ur stackarn! En annan som jag mer än gärna skulle skrämt lite grann nu, på med rånarluva och så detta i ansiktet, är han vi köpte huset av. Vi fick ett brev idag så nu vet vi vart vi ska göra av våra pengar, vi ska se mååååånga tusenlappar bara rinna ur händerna! Inte speciellt kul, vi som tänkte börjat renovera. Men idag har en kille varit ute och gett ett pris och imorn kommer nästa.

Nepp, dags att dra av den här masken, det ska kännas har jag läst. Det ska dra med sig fjun och all annan skit som kan finnas i ett ansikte☺

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥