måndag 23 mars 2015

VÄLLING - BRA GREJER!!

Välling is da shit! Alltså, från att Tuva ha velat äta ganska ofta om nätterna, i fredags va väl extrem då hon åt 5ggr, så köpte vi nattvälling. Nu i två nätter har hon ätit en gång! Vilken skillnad :-) Nappen ska in ett par gånger men det gör ju ingenting, vi soooover haha. Nu ska jag bara köpa en napp med "hål 2" idag så hon slipper jobba häcken av sig för att få ut vällingen ur flaskan. Vi kan ju inte veta allt direkt ;-)
Hon äter ju lite gröt morgon och kväll men har inte riktigt fått ner det och då köpte vi puré och hade på, slurp slurp, det åker ner!
Titta så söt klänning!! Vi hittade den i lådan med nästa storlek kläder fast det är nuvarande storlek på den. Igår när vi firade pappa passade det ju perfekt att ha klänning. Men vi tog bort strumpbyxorna och hade tights istället. Jättesöt!!

Idag kommer de stora älsklingarna hem!! Stannar lite längre än en vecka och har både studiedag och en dag med kompensationsledigt i veckan så det är mycket ledig tid tillsammans. + påsklov nästa v så vi har några dagar att göra grejer på, om vi vill.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥