onsdag 25 mars 2015

STOLT ÖVER GOSSEN

Så, nu sover alla barn. Den fäktande bebin va sist att falla i sömn. Ikväll var hon vaken längre hon brukar men hon gnäller inte eller så, hon bökar bara runt i sängen och vet inte vilken sida hon ska sova på :-) Så fäktar hon och klöser mig gärna både på kinden och i ögonen (helst samtidigt som hon äter välling). Jag är glad om jag har två ögon kvar när hon fyller 1! Fyller ETT.... Det lät....stor bebis. Hon är ju vår lilla bebis. Men det klart, det är ju mer än 6 månader tills hon fyller ett, phu!

Ikväll har jag och Max varit iväg när han va på idrottsskola, idag var det simning och jag måste säga att jag är väldigt stolt över honom som simmar 6 vändor ute på det djupa, utan att stanna, han är 8år :-) Han ville gå på sommarsimskolan i år med men han får inte, han simmar för bra.
Sen handlade vi och jag hämtade ut ett par paket, det ena va från liberoklubben med lite böcker och nån leksak, till Tuva. Det andra va till mig, imorn blir det finkaffe haha.
Detta halsbandet har Thea gjort till mig :-) De hade besök av Fornnordiska museet i skolan och då fick de pyssla lite. Jag tyckte det va jättefint gjort!

Idag har vi ju ätit våfflor men jag ska ha våffeldag imorn med :-) Då får vi lekbesök. Å så är det skola och sen lediga barn igen, i många dagar :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥