fredag 6 mars 2015

ASTMA-OCH ALLERGIKOLL

Så, nu har jag världens sötaste bebis sovandes i famnen och nån tråkig idrott på tvn så nu kan jag skriva lite :-)
Jag hade herrbesök innan, två lite större och en lite mindre, stackarna som fick köra ut två ggr eftersom jag förmodligen hade eltandborsten på där uppe och inte hörde när de knackade på dörren (varför använda ringklockan liksom haha) nere och telefonen va på ljudlös i en annan del av huset. Jaja, det löste sig ändå och de fick sina saker med sig :-)

Igår va vi uppe med Linus - i ottan, men det gör inte mig ett skit, det är rätt mysigt att ses på morgonen med!! Vi hämtade upp Max på skolan och begav oss mot Ljungby. Stackarn hade ju inte fått någon frukost och jag hade som tur va två bananer med mig som han åt. Vi hade tid 8.45 och de va riktigt punktliga! Han fick vägas och mätas, jäklar va han vuxit :-) (Han skulle bara vuxit lite på bredden med så jeansen sitter uppe). Sen gjorde de pricktest med björk, timotej, gräs, hund, katt, häst och va det nu var mer. Han hoppades han skulle vara allergisk mot häst sa han så han slipper rida på idrottsskolan. Men det är ju i och sig frivilligt att delta på just ridning och sen undrar jag vad det va för ryck han fick, han har sagt många ggr att han vill rida... Medans 15 minuter skulle gå där skulle han blåsa i något rör. Jag fick ju hålla mig för skratt när sköterskan demonstrerade för Max hur han skulle ta i och hur han skulle blåsa. Men han klarade det galant! Han hade varken astma eller allergi, jävligt skönt att veta!! Lika bra att kolla upp när de skickade en remiss från vårdcentralen. Han undrade ju vad vi skulle göra om han var allergisk mot katt, ja då kan vi ju inte ha de kvar svarade jag. Men va gör vi om jag är allergisk mot hund blev nästa fråga, ja de vette fan sa jag. Det hade nog varit värre, de är ju Linus älsklingar.
Efter en timme va vi klara och begav oss mot:

Barnet fick ju ha något i magen!! Han tog fralla och en Festis och jag tog räkmacka och Ramlösa. Å så fick Max välja en kaka som han fick äta på vägen tillbaka. 

Det kostade nästan 200 spänn oooo va billigt sa Max. Billigt? Det kostade mer än en familjepizza förklarade jag för han. Men att detta va han mer än värd eftersom han är så jädra duktig hos doktorerna! Å min hjälpreda, sköterskan ville med ha en sån liten hjälpreda, sa hon. Då får hon skaffa det, för Max, han är min❤️ 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥