söndag 15 mars 2015

VÅRAN LÖRDAG GICK I ETT

Idag säger jag godmorgon direkt från sängen :-) Jag har en sovande bebis i armhålan på vänster sida och till höger ligger en tungt andande man. Ett av de större barnen sover och ett hörde jag tassade ner till tvn.

Såg ni mello igår? Vann rätt låt? Jag är ju inget större fan av mello sen det började med huuur många deltävlingar som helst. Men i år har jag ju sett mer än på länge och jag höll på Måns från början. Jag gillar Jon-Henriks låt med men trodde mer på Måns. Så igår var Familjen B här och gjorde oss sällskap (3e dagen denna veckan som jag, barnen och frun i familjen ses) och vi åt dovhjort, klyftpotatis, rödvinssås, sparris och sallader och sånt. Mmmmm!! Å chokladpudding och chips och ostbågar får vi ju inte glömma ;-) 

Innan på dagen va det ju skola för barnen. Annorlunda men rolig dag för dom. Så blir de lediga en fredag sen istället :-) Va på Ikea och skulle ha en sladd så kökslampan kom upp och så blev det en lampa till hallen. Jag tyckte där va ljust innan, men nu, ja nu är där så ljust så det bländas.... Vi får rikta till spottarna lite. 
Den här fönsterlampan är väl fin? Skickade en bild till Gissan och skrev här är en Lotte-Gissan-lampa! Å hon höll ju absolut med :-) Jag köpte ju den som taklampa innan i veckan. Jag gillar skärmen men inte foten.

Så hade ju Max sitt badkalas igår med och badkalas är alltid uppskattade!! Han önskade sig pengar så jag har lovat att vi ska åka till leksaksaffären en dag sen så han kan få köpa något han längtat efter.
Men våran lördag gick verkligen i ett, det fanns ingen dötid där inte!

Nu väntar jag på att resten av sjusovarna ska vakna så vi kan dricka mer kaffe och äta frukost.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥