torsdag 26 mars 2015

FINKAFFE OCH KANSKE ETT NYTT VÅFFELJÄRN...

Nu är barnen i skolan sista dagen för den här veckan och nästa vecka är det ju påsklov :-) Tuva somnade i bilen så jag la över henne i sängen och kröp ner själv med. Det är mysigt att ligga under täckena och lyssna på regnet utanför.
Igår kom min beställning på kaffekapslarna som jag beställde dan innan, snacka om superleverans!! Så idag när G och lilla E kommer blir det finkaffe minsann. 
Det tråkiga är ju att kapslarna kostar ju mer än en vanlig kaffebryggare.... Jag köpte 100st så de håller ju inte i en evighet precis ;-) Å sen är det ju inte så gott att dricka som det är, det bästa är ju latte. Jag slår i mjölk och en skvätt grädde i mjölkskummaren sen är det smaskens! Alltid denna grädden....

Å så va jag inte så smart igår, tvättade våffeljärnet under kranen eftersom det behövde en rejäl skurning. Men det skulle jag visst inte gjort om jag inte vill riskera att få mig en jävel när jag ska starta det idag.... 1: antingen får G ta med sig sitt idag, 2: jag får kasta detta och köpa ett nytt! Jag kanske får ta fram hårfönen och torka...... Ne, tvätta aldrig hela järnet under kranen!

2 kommentarer:

  1. Vinn ett valfritt plagg från Dress Me Up :)
    http://martinaolsson.myshowroom.se/50006/tavling-vinn-ett-valfritt-plagg-fran-dress-me-up/

    SvaraRadera
  2. Du är ju för söt Lotte, tvätta våffeljärnet under kranen ;) hihi <3<3

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥