fredag 20 mars 2015

ONÖDIGT SNYGGT

Ojojoj, vilket ställe! När Anna slutade jobbet mötte jag upp henne och så körde vi ut till Fälhult, jag har länge varit nyfiken på att kolla in Onödigt Snyggt. Jag följer henne på instagram och har sett alla fina saker hon får hem, jag har kollat in hemsidan men det är ändå inte samma sak. Jag vill känna och klämma på sakerna. Å framförallt lukta! Doftljus och jag = bästa kombinationen!! Så idag, äntligen, rattade vi oss ut i skogen.

Inga skyltar som avslöjar vart hon håller till, inte den minsta hint. Jag fick ringa svägerskan och fråga om jag verkligen inte kört förbi. Jag visste ju att hon varit där ute för det va hon som fixat presentkortet till mig☺ Så när jag ringt henne va vi nästan precis framme. En liten röd stuga med julstjärna och belysning i och runt fönsterna. Supergulligt, men inte kunde jag ana vad som döljde sig där bakom dörren. H e r r e g u d vad saker som rymdes. Å fint. Det var verkligen som att komma till himmelriket och tiden stod stilla lite grann. Jag önskar nästan att hon öppnar en butik inne i byn med lite mer plats och så fler hittar till henne och få se alla dessa saker. Har ni inte varit där? Åk dit! Annars finns hon ju Här

Jag har frågat henne om jag får låna lite bilder så nu ska jag visa lite som jag fastnade för + det jag köpte.

Den här filten stod jag länge och klämde på, lagom tjock, och så där mjuk och go. Det spelade ingen roll hur många gånger den tvättas den är lika fin, sa hon.
 Så jo, den ska ligga i soffan så fort jag städat av där inne. Å hur gott kommer där lukta då? Joooo;

Lavendel! Jag älskar lavendel! Det är egentligen en spray som man ska spraya på kläder efter de strukits eller som lukta-gott i rummen. Men jag ska ta det på dammtrasan och gno in doften så hela huset luktar lavendel♥ Jag hällde upp lite i en flaska vi fick i bröllopspresent, där det stod olja med doftpinnar i, jag hade några pinnar kvar så jag ställde de i lavendeldoften i köket. Jag kommer ju bli
hög på det här....
Det fanns olika kuddar som passade till filtarna. Denna tyckte jag va jättefin. Meeeen, det första jag kände när jag kom in i butiken, aaaaaaah, det va det här:
Detta doftljuset föll jag pladask för! Det luktar regn. Jo, det stod det på den, och den luktar lite sommardagg. Helt underbart.
 En annan filt jag gillade skarpt va ju den här. Den fanns både till barn och vuxna.
 Hur snygga är inte de här korgarna då? Ha en sån i tv-rummet sen och bara kasta ner leksakerna som jag förmodar kommer hamna där...

Å så stod där något jag blev alldeles kär i! Ah, en bänk som såg hemmasnickrad ut. Den såg gammal och lite skranglig ut och bara sa att den ville med mig hem. Den kunde stå både i hallen och på kortsidan på mitt bord svärfar ska bygga till mig, sa den. Men..... tyvärr ville prislappen inte att jag skulle ta med den hem. Den låg på över 2000:-. För en bänk med en planka. Men det va något danskt märke och det va lite dyrare. I samma stuk som den här pallen:
 Visst är den fin? Jag tycker den är underbar, men denna lilla pallen skulle nog bara se dum ut i vårt höga hus...
 Samma stuk som på detta bordet. Antar att det är ljuslyktorna som ska synas på bilden men jag tittade ju på bordet☺
 Ne, jag kan inte glömma bänken och sen ett par såna här fårskinnspälsar över..... *Suck*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥