torsdag 12 mars 2015

FRÅGA CHANS OCH MATKNUSSEL

God (stråååålande) morgon!! Idag har jag sett på nyheterna att solen minsann ska vara framme hela dagen! Den ska vi utnyttja :-) Men nu är första vilan inne i soffan. Nyhetsmorgon är på och det är intressant ämne. Men jisses, imorn är det fredag = nästan helg, igen! Galet.

I eftermiddag är det utvecklingssamtal för Max och det är alltid kul. Han började sin morgon med att skriva en fråga chans lapp. Så gulligt. Å jo, hon hade vinkat till honom igår på maxi så hon är nog med kär i honom❤️

Den här lilla damen är väldigt intresserad av mat!! Så fort vi äter spottas nappen ut och hon gapar. Jag gav henne gröt men det va visst inte så lätt att svälja... Några tips på att underlätta att småbarn kan få ner maten? Yoggi va desto lättare. Det är ju kul att hon vill smaka, hoppas bara hon kommer på hur det ska komma ner i magen med haha. Imorn är det 5-månadersvaccination så jag får väl fråga om lite tips. 
Igår fyllde min älskade pappa år och barnen ringde och sjöng för honom. Tyvärr har barnen han eller vi tid att fira honom i helgen så det får vi skjuta lite på. Det är ju både skola och barnkalas på lördag :-) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥