fredag 20 mars 2015

FREDAGSPEPPAD

Sitter i sängen, med benen under täcket och kardar med fötterna mot täcket, som en katt. (Tvn flyttade vi in i sovrummet igår ifall Tuva ville sova mitt i Familjen Annorlunda. Å ikväll ska vi krypa ner och titta på Ack Värmland.)
Tuva sover i min famn för hon ville inte ligga jämte. Annars är hon mycket bättre på att sova själv nu! De två senaste kvällarna har hon lagt sig på sidan, med ryggen mot mig, och somnat så. Jag tror hon känner tryggheten och att vi får utdelning av den nu. Hon växer ifrån dig sa BVC-sköterskan och det är sant, ju större hon blir desto självständigare blir hon ju❤️
Sen äter vi gröt tillsammans och det är jättekul! Hon har inte riktigt kommit på hur maten ska ner i magen men vi övar, morgon och kväll, så småningom löser det ju sig. Å gapar gör hon så fort maten närmar sig :-)

Jag känner mig lite pirrig i kroppen, tittar på klockan och väntar på att jag ska möta upp Anna när hon slutar jobbet. Sen ska vi känna och klämma på vackra saker innan vi åker hem igen och längtar efter Linus som ska sluta jobbet. Sen har vi en nästan obokad helg, bara fira pappa, som är planerat. Å hälsa på lillebror.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥