fredag 27 mars 2015

VÅRAN DAG I VÄXJÖ

Nersjunken i soffan med en öl på bordet och brieost brevid :-) Det finns en fördel med att bebisen vill somna jämte sin mamma på kvällen - det är mannen i huset som hämtar dottern som varit på pyjamasparty ikväll. Men han kör så gärna så, han skjutsade dit henne med nu när det började.
Så vi har fredagsmys med godiset Max valde ut på KlippKungen innan idag.

Vi åkte och hämtade upp Theas klasskompis imorse sen körde vi till Växjö. Max hade jag lovat ett besök på Toys R Us efter hans barnkalas då han önskade sig pengar. Så då skulle han få köpa sig något riktigt istället för de där jävla 10-kronorsautomaterna på maxi! Så vi mötte upp svägerskan och kusinerna på Toys R Us och sen in på KlippKungen, guuuuu så mycket godis asså!! Å sen mot Leos Lekland. 
T och T tog med sig Tuva och ville visa henne allt. Tuva blev ju helt överlycklig och skrattade och tjöt och sprattlade när hon såg tjejerna åka rutchkana och hoppa studsmatta. Hon ville vara med! Bollarna va jätteroliga. Jag fick så glada kort på henne men de behåller jag för mig själv ;-) Skickar ett till hennes farmor såklart!! Tuva brukar skicka bilder till henne eftersom hon bor en bit ifrån.
Max hittade en kompis så han såg jag knappt röken av... Ja, så sprang han runt med kusinen med såklart :-)
Thea köpte bland annat detta lego så hon har suttit uppe och byggt i eftermiddag.
Max köpte en stjärnkikare så nu väntar vi på molnfri kväll :-) Å så köpte han ett kassaskåp som han velat ha ett tag. 

Alla va nöjda och glada över dagen. Vi kollar Bolibompa med Max och sen ska han få kolla film. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥