lördag 7 mars 2015

BRA UPPFINNING ALLTSÅ

God lördagsmorgon❤️ Det är lite svårt att få bebisen att förstå att varannan vecka har vi sovmorgon och kan sova hur länge vi vill medans den andra veckan ska de stora skjussas till bussen och då stiger vi upp tidigare. Nej, det förstår hon inte alls. Å sen att helgerna ingår i det där vi får sova länge förstår hon inte heller ;-) Men det gör inget, jag får ju chans att gosa med henne extra mycket nu innan jag ska och jobba!!

Jag har ju en förmåga att glömma mina tända ljus. Jag kan glömma de sådär länge att de smälter-ner-och-mosas-ihop-och-det-är-tur-att-de-står-på-ett-fat-så-inte-huset-brinner-ner, så länge kan jag glömma dom!! Å det, det är ju inte bra alltså! Så nu när agnesamelia.se hade 25% rabatt på sina ledljus köpte jag ett. Det fanns bara en storlek kvar - just då. Jag tycker ju att *host* 500 spänn för ett ledljus är liiiite dyrt men så jämförde jag med de som säljs på Ikea och några andra jag såg och de kunde bara vara tända på timern i en månad medans dessa höll i flera hundra timmar. Så det va ett lätt val för mig.
Nu såg jag att inreda.com hade 30% på sina så jag köpte en annan storlek. För jag tyckte detta jag fick tag i var... stort! Men det finns plats för det :-)
Men ja, dessa ljus är en bra uppfinning!!

1 kommentar:

Tack för att du lämnar ett avstamp♥