lördag 19 maj 2018

FOTBOLL OCH RALLY

Dagen började med att klockan ringde 6 och dum som jag var så tvättade jag håret... Inte hade jag en tanke på rallyvägarna som var snustorra och det rök som bara den. Men först var det samling på Älmekulla 7.45 för att spela fotbollsmatch i Ljungby. Det passade ju ypperligt bra eftersom rallyt gick däromkring. Vi lämnade Max för ombyte och uppvärmning så körde jag och Thea bort till serviceplatsen för att köpa program och prata lite med killarna på servicen och krama om lillebror och önska dom lycka till. Sen kollade vi på Max match och dom hade turen på sin sida.
Som tur är så blev det lite varmare när solen tittade fram.

Så fort Max var redo så körde vi ut till sträcka 2, hade aaaaaldrig hittat utan snällt folk längs vägen som kunde guida oss haha. Världskass karta i rallyprogrammet och såna små stigar hade jag aldrig trott att vi kunde gena på annars.
Vi stod på en bra plats med trevligt folk och en som åkte av. Vi ska vara glada att vi stod där vi stod för snett till vänster om oss körde de in i ett par telefonstolpar, eller om det var "avgnagda träd"..... Vi följde lillebror på resultatservice och jag är ju nervös som alltid, på förra rallyt va det en som sa att jag borde äta lugnande innan jag gav mig ut haha. Han susade förbi och vi fångade han på film. När alla bilar hade kört gav vi oss av till bilen och sista sträckan låg påvägen hem. Vi tänkte att hinner vi så hinner vi, letade upp en väg att köra in på och sprang in på sträckan för att kolla vilket nummer den var på. 21 stod det på bilen och vi hade ca 30 bilar till godo, perfekt! Nu ville vi inte se svängar utan vi ville filma honom ett tag så vi sprang iväg.
Hittade ett älgtorn som vi klättrade upp i alla 3. Där såg vi bra.
Här sitter vi och hejar på lillebror!
Han susade förbi och vinkade till oss😀 Å vet ni? Han vann❤ Han vann sin klass och kom 9a av alla 132 bilar. Det tyckte jag var riktigt bra gjort!! Förra helgen fick han sluta köra efter 3-4 sträckor för kopplingen ville inte. Men i veckan var han uppe i Kil och fixade till det sista som behövdes till bilen så nu gick det galant.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥