onsdag 2 maj 2018

MIN ABSOLUTA FAVORIT

//INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM GENOM ANNONSLÄNKAR FÖR ÅHLÉNS //

Imorse bestämde jag med N att jag och Oliver skulle komma ut och hälsa på när jag lämnat Tuva på förskolan, så där ute tillbringade vi några timmar innan det var dags att hämta lilltjejen igen. Vädret sprack upp och vi var ute en stund medans hon fixade lite hos kossor och fåglar. Härligt att vara riktigt på landet😊

När vi kom hem så kom elektrikern hit och fixade, jag och barnen passade på att vara ute och gå lite, vi såg både ett rådjur och en huggorm på vägen, huuu.

Mannen var ute och fixade mat inatt haha, han sköt ett vildsvin men inte de som finns här borta. I helgen när vi va ute och gick så såg jag att de varit här och bökat nu. Gillar inte de där djuren. Men han fick se fler spännande djur när han var ute, det dök upp ett Lodjur 10 meter ifrån han... Det hade jag med velat se.
I måndags när vi var inne i stan jag och G så sprang jag på min absoluta favoritflaska❤ Jag fullkomligt älskar denna doft! Jag använder det när jag dammar och det får hela huset att lukta lavendel. Mmmmmm. Städerskan som städade här när jag jobbade skrev för ett tag sen och frågade var hon kunde köpa den så det är inte bara jag som älskar den😉 Vill du inte springa runt i affärer och leta så kan du hitta den här  (Du kommer inte bli besviken!!) och är du nyfiken på mer från L:A BRUKET får du klicka här. Alltså jag blev lycklig när jag hittade den, jag städade av så fort vi kom hem.

Nu är jag sååå godissugen men som tur va så hittade jag inte påsen. Det andra som fanns i skåpet tömde jag ner i en icakasse och slängde längst upp i våra skåp, där når jag inte utan stege haha.


2 kommentarer:

 1. Här är en till som gillar lavendel det doftar så rent, och att hänga små färska buketter på tork är underbart. Underbart i naturen men ormar tvi vale, rådjur ja tack de är ju så söta och vackra. Men lodjur det förvånar mig, var det nära ert? de är otroligt fina men hur är dom att möta tro, lite skygga väl.
  Vildsvinskött det äter jag men inte tamgrisen tål den inte magen slår bakut.
  De fria djuren äter det som är i naturen medan männsikan stoppar säkert de tama med mindre hälsosamt, mina tankar dock.
  Hoppas vi får ännu en solig dag som i går. Må så gott/MH Österlen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag måste hitta nån lavendelbuske att sätta vid trappen :-)
   Lodjuret är ett par mil härifrån och det "smög" på honom, sen gick det iväg och kom tillbaka så sådär jätterädd var han ju inte...

   Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥