fredag 4 maj 2018

FREDAGSFEELING

//INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM GENOM ANNONALÄNKAR FÖR LAGERHAUS SE//

Morn morn, freeeeeedag vilken härlig känsla, solen skiner från en klarblå himmel, arbetshandskar inhandlade och släpet framkört - bara att hugga i. Imorn ska vi till tippen så när tillfällena kommer idag så ska jag lasta på så mycket skräp jag kan så vi blir av med allt. Å kanske lite till... Tuvas rum är ju utrivet så nu ska renset samlas upp och sen har vi lite gamla möbler och annan bråte som ska iväg. Å inte tala om alla jäkla glasburkar som vi samlat ihop som måste kastas där de ska. Jag är inget big fan av sortering men jag måste ju lära mina barn haha.

Nu för tiden vaknar jag ju någorlunda pigg med, jag kan ju inte påstå att 2,5h sömn i taget är så där jättebra men det räcker för mig. Jag har glada barn på morgonen och då kan man väl inte bli annat än glad själv❤ Jag måste börja plocka upp lite kläder i stl 68 till lillkillen nu, inte för att 62 är för litet men det är ju spännande att se vad som finns i påsarna haha.

Idag har jag fått ett nytt träningsprogram så nu ska jag blåsa upp min nya boll, det lät som det var krångliga övningar men det är ju tur att videona visar hur jag ska göra. Sen va det ju likadant förra gången innan jag kom in i det och fick till övningarna till 100%
Mugg MOM FOR PRESIDENT | Mugg GOOD JOB | Mugg BRA | Mugg BEST PERSON EVER |


Hittade några passande muggar här och jag tänker köpa denna så boostar den lite direkt på morgonen haha

2 kommentarer:

  1. Tycker du du ska köpa den första med guld i stället, tycker budskapet är bättre helt enkelt. Sen kan jag inte gilla de där svordomarna överallt, men det är ju jag, haha. Sen om barnen svär tycker vi inte om det utan säger nä så säger man inte, men de har ju läst det på muggen eller andra saker som de tryckes på.
    Behåll glasburkarna så mycket du kan dona med dom då, ha till värmeljus ute i trädgården, när och om du ska sylta och andra trevligheter. Jag har en kasse sparad på vinden som man säger äter inte bröd. Härligt att Oliver växer på, snart en riktigt stor kille.
    Må så gott/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja den i guld funderade jag med på, den är fin.

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥