onsdag 23 maj 2018

INTE KUL NÄR DE BLIR SJUKA

Det blir ju sällan som man har tänkt sig.... Idag hade jag min mitt-i-veckan-träningsfria-dag och hade bara Bvc inbokat för att sen tänkt ta det jäkligt lugnt i solen. När vi vaknade tyckte vi att ena hunden såg väldigt ynklig ut och han varken drack eller åt eller skällde!! Nåväl, en löptik i närheten kanske? Grannen med tik kom förbi och hennes köpte inte iallafall, jag skjutsade Tuva till förskolan för att åka hem och vända och hunden såg inte bättre ut. Jag och lillkillen åkte till min mamma och hälsade på en snabbis innan bvc. Mannen var inom veterinären och fick en tid efter ett par timmar. Vi hann dricka te och få lite sol på näsan innan vi fick åka igen.
Nu väger gossen 7,5kg och är 65cm❤

Efter bvc hann vi hem och äta innan vi packade in hunden i bilen, hämtade Tuva och sen var vi hos veterinären nästan 1,5 timme.
Nu var det Tuvas tur att få hem "Affe" över helgen och då ska vi ta lite kort så Tuva får berätta vad han har varit med om. Idag var han med oss hos veterinären.

När vi kom hem la jag Oliver i vagnen och Tuva lekte med Affe och jag fick sitta i solen typ 25 minuter iallafall. Härligt. När mannen kom hem var det ju dags för mig att åka och handla och hämta ut medicin till hunden. Tankspridd som jag är kom jag ju till apoteket utan receptet - suck! Handlade, hem och hämtade receptet och körde in igen. Han ska få första pillerna imorn så jag hoppas han piggnar till snabbt. Fast jag vet inte om jag tror det är detta som vi fått medicin mot som orsakar att han är så dålig. Men ett prov är taget och jag hoppas vi får svar på det på fredag.

Idag ville Tuva äta ute på altanen och det klart vi skulle🙂 Så jäkla glad att hon är ett riktigt utebarn som gillar att vara ute lika mycket som vi. Mysigt var det att äta där med. När de var nattade sen så klippte mannen gräset och jag städade nedervåningen. Härligt att vakna upp imornbitti! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥