måndag 31 december 2018

IRRITERANDE SPAM

Ja då är sista dagen på året här och jag har varit i valet och kvalet om jag ska stanna hemma ikväll. Jag är helt slut i kroppen känns det som och jag hade velat ligga på soffan helt själv. Jag har sovit dåligt inatt med och sen är ju Tuva morgonpigg så vi är uppe ungefär 6 varje morgon.

Igår var vi bjudna till min kusin och hans familj, jag och barnen brukar ju vara där ute hos N men igår var vi där allihop och åt mat och umgicks. Väldigt trevligt.

Helt plötsligt fick jag massa reklam på min mobil så fort jag öppnade den så kom det reklam på skärmen. Det har jag aldrig varit med om innan och det var väääldigt störande! Har ni varit med om det? Hur löste ni det isåfall? Jag både ringde mobiloperatören och var inne i butik men ingen kunde lösa problemet så till slut gjorde jag en fabriksåterställning och hade sparat allt. Men det är ju lite knäppt för nu kommer jag varken in på baksidan, bankid eller swish... Jag har ju ingen dosa så det är inget jag kan fixa heller så jag får vänta på att banken ska öppna igen. Jag hade ändå behövt ringa dom för jag fick brev att jag betalat bilförsäkring till 2 olika bolag i 1år. Ändå vet jag att jag ringde och sa upp den när jag skulle byta försäkringsbolag. Andra gången dom gör så - fortsätter dra pengar fast jag har sagt upp.
Denna mysiga filten fick Tuva av sin faster i julklapp. Det är Tuva på den när hon rider.
Nu ska vi spela memory vi får ju passa på när den lilla ligisten sover😉

5 kommentarer:

  1. Tyvärr för sent att skriva detta 😥men jag lyckades lösa samma problem på A:s mobil utan att vi behövde göra någon fabriksåterställning

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ååååå hade han samma problem. Typiskt att jag inte visste det innan

      Radera
  2. Hoppas ni får en trevligt nyårsfirande 🥂💕

    SvaraRadera
  3. Inget vidare du råkat ut för den där tekniken är bra på gott och ont tycker jag.
    Tackar dig för din blogg den är alltid innehållsrik och kul att läsa. Var rädda om er i nyårsnatten.
    Varma hälsning och Kram/MH vi hörs till nästa år.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä jag och teknik funkar ju inte så bra ihop haha.
      Tack för alla dina fina kommentarer du lämnar :-)
      Gott nytt år!

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥