tisdag 1 januari 2019

1 JANUARI 2019

God fortsättning och hoppas ni hade en bra nyår🙂 Nyårslöften? Några större förändringar på gång? Jag har inga nyårslöften och jag hoppas inte på några större förändringar heller, jag vill ha lugn och ro!  Det är ju att börja jobba igen och hoppas att Oliver kommer in i de nya rutinerna bra men jag tror han kommer trivas på förskolan.

Igår var vi hos vännerna i Loshult och firade bort det gamla och in det nya året. Vi var 8 vuxna och 5 barn, Thea var med oss men Max hade åkt till sin pappa. Väldigt trevligt och barnen hade med jättekul. Tuva somnade nog halv 11 och Oliver sov med igenom tolvslaget.
Vi stoppade in barnen i bilen när vi smällt klart sen körde vi hem och när jag bar in Tuva så undrade hon när vi skulle smälla raketerna.
 Vi stod för förrätten och gjorde kräftsoppa och bruchetta. Till huvudrätt blev det oxfilé och detta ☝️ var efterrätt.
Jag och Thea när vi ska titta på raketerna fast jag gick in lika fort igen ifall de små vaknade. Sen är jag inte överförtjust i raketer så jag brukar titta inifrån ändå😉 Jag hade kameran med mig men tog inte ett enda kort med den och det är nog första nyår det händer.....

Idag är vi lite småtrötta allihop och det känns som om jag är bakis fast jag bara drack bubbelvatten.... Jag är inte van att vara uppe så länge haha å just det, detta året hoppas jag på mer sömn men det är ju inte direkt ett nyårslöfte. Det blir ju bättre/lättare nu när Oliver blir större. Jag kanske ska börja sova med öronproppar för jag vaknar oftast av minsta ljud.
Ha en fin 1a januari och hoppas ni inte blåser bort!

3 kommentarer:

 1. God fortsättning. Året börjar verkligen blåsigt, inget jag gillar precis många träd som fallit ner läste jag riktigt otrevligt. Nåt jag ogillar är smällare har man hund som är rädd och jag tänker på alla de vilda i naturen dom måste ju skaka.
  En viltolycka här nere i natt och det är inte så konstigt djuren flyr.
  Må väl/MH

  SvaraRadera
 2. Gott nytt år ni underbara 😍 vi gjorde också kräftsoppa till förrätt!! Mums

  SvaraRadera
 3. Öronproppar är helt underbart. Själv har jag alltid öronproppar när jag sover. Sover så mycket bättre när det är tyst och jag slipper alla störande ljud. Bara vetskapen att man inte kommer att störas av ljud under natten gör att man sover bättre. Tycker det är hur skönt som helst att plugga in öronpropparna riktigt djupt i öronen och höra hur alla ljud stängs ute mer och mer när propparna expanderar i öronen för att till slut bli helt tyst.

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥