tisdag 29 januari 2019

FÄLLA EN BOK?


Jag satt och kikade igenom lite bilder i mobilen och hittade denna från maj förra året, tänk när värmen kom och så underbart det var! Värmen fortsatte verkligen hela sommaren och jag älskade det!! Nackdelen var ju dock alla skogsbränder som härjade runtom i landet och som alla som var drabbade fick kämpa.
I alla fall, den där stora boken som vi har stående i en ände av tomten har vi pratat om att hugga ner för det är ju en del ved i den där bjässen och nu för tiden så måste man väl ha licens för att få hugga träd? Då är det ju tur att det finns företag som håller på med trädfällning så folk som kan sin sak gör det på ett säkert sätt. Det vore ju en mardröm att fälla åt fel håll så det landar på huset eller i värsta fall, en människa! Det är lockande att få bort trädet samtidigt som det är så himla himla fint på våren när det börjar slå ut och det finns väl knappt något finare på våren än när vi kör igenom en grönskande bokskog🙂


1 kommentar:

  1. Boken är ett underbart träd,hade nog varit rädd om det faktiskt har tagit många år och växa upp. Som du säger finns inte mycket som slår en bokskog.
    Längtar till en fin vår och en varm sommar hoppas vi på.
    Må väl/MH

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥