söndag 13 januari 2019

LITE EXTRATID MED BARNEN

Älskar lugnet och mörkret på kvällarna och mornarna. Ge mig lite sol om dagarna så kan jag leva med mörker från 19.00 året runt🙂

Idag blev en städdag. De stora barnen kom idag och Tuva blev så himlans själaglad när hon fick veta att de skulle komma så hon började nästan gråta❤ Thea var snäll och lekte och pysslade med henne i flera timmar. Härligt med lite extra tid sådär fast Max är på "snabbvisit" denna gången eftersom han ska på semester.
Jag och Tuva hade bestämt att hon och jag skulle handla och tvätta bilen så det fixade vi när Max tränade fotboll. Vi fick till och med lite tid över så vi åkte inom min mamma.

Imorn blir en lite smått hektisk dag så jag måste sova lite nu🙂

2 kommentarer:

  1. Mysig tid med tända ljus så har jag det också i huset. Du har alltid fullt upp, men så är det med barn, men de växer snabbt och sen får du barnbarn, haha. Har ni snö ännu vi har inte en flinga och det är jag glad för som alltid fryser, men kallare väder är på ingång ser jag får ta det också såg att mina snödroppar dom sticker fram. Ha en bra start på veckan. Kram/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är alltid fullt upp, inte en lugn stund... Ja jag ser fram emot när barnen är större och det kommer barnbarn haha. Men väntar gärna minst 10år till haha.
      Här finns ingen snö men -3 och kallare ska det bli såg jag

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥