onsdag 9 januari 2019

DAG 1 AVKLARAD

Jag älskar att få gå upp först i lugn och ro innan alla andra vaknar som idag har mannen redan åkt till jobbet när min klocka ringde och barnen sover fortfarande. Jag kan förbereda frukost, dricka kaffe och bara andas själv en stund.
Igår var första inskolningsdagen för Oliver och han blev lite blyg och satt mest i mitt knä. Han fick leka med lera och när fruktbrickan kom så blev han själaglad och åt med god aptit. Vi var där 1 timme igår och det är samma tid idag och det är bra mjukstart.
När vi kom hem och det var sovdags så fick Oliver sova i vagnen sen cyklade Tuva och så var vi och tittade på grävmaskinerna, hon är nyfiken på när de kommer till oss och gräver men det tar nog till fredag skulle jag tro.
Nehe dags att väcka barn och starta denna onsdag😊

4 kommentarer:

 1. Härligt att det gick bra :) har tänkt på er!
  Här ska vi snart iväg igen och blir nog lite längre än en timme idag ska hon följa med ut osv :) de blir nog bra för våra små ;) kramar och lycka till idag igen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det blir nog jättebra det är vi som får släppa på kontrollen lite haha. Idag vågade han visa sitt rätta jag lite mer, på gott och ont ;-)

   Radera
 2. Helt plötsligt ser Oliver så stor ut, lille sötnosen.
  Skönt det går bra tar sin lilla tid innan de blir vana, lycka till.
  Idag snöar det hos oss och är bitande kallt, inte nåt väder för min del.
  Kram/MH

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja helt plötsligt blev han stor! Det kommer säkert bli en massa tårar både från han och mig men det slutar ju bra så småningom.
   Här kom lite vitt på marken inatt så nu ska vi ut :-)

   Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥