söndag 20 januari 2019

IMORN DRAR VARDAGEN IGÅNG

Ja då är det kvällen innan vardagen drar igång på allvar - för hela familjen. Allt är framplockat med det som ska med till förskolan till de små, jag har laddat kaffebryggaren för imorn ringer klockan innan 5 och det är jag som öppnar på jobbet. Jag har förberett frukosten som jag ska ha med till jobbet och gjort en extra sallad till lunchen. Vi får ju pedagogisk måltid men jag vill ju ha mer grönt till.
I förmiddags ringde min ena jobbarkompis och är sjuk så jag har redan fixat vikarie med😉 Jag ser fram emot att få börja jobba för jag har många idéer och det ska bli kul att träffa barnen igen. Bara de får in lite fler personal så det blir lugnt på stället. Sugen? Jag kan fixa jobb haha.
Hoppas det kommer gå bra för Tuva och Oliver imorn när de ska lämnas på annan avdelning och jag har talat om för Tuva att Oliver kommer bli jätteledsen så hon inte får en chock. Jag känner att jag börja bli lite nojig och vill gärna ta med honom till mitt haha men det blir ju bra, det blir det ju alltid❤
 Igår åkte vi ner till Hofterup för det var dop för lillkusinen.
 Svägerskan är duktig på det där med tårtor och bakelser. Detta är morotskaka med smörkräm ovanpå.
Det var ett fint dop i en väldigt gammal, annorlunda kyrka. Det var ingen gudstjänst så det var över rätt fort så det var ju bra med tanke på barnen.

När vi körde hem så sov Oliver hela vägen hem och jag trodde aldrig han skulle somna när han sov till halv 6, men han somnade bara en timme senare än vanligt och sov gott hela natten. Vi hämtade en kompis till Thea och pizza när vi körde igenom byn och sen hade vi lördagsmys. Imorse när vi vaknade snöade det en stund så det blev vitt iallafall, barnen hade skoj. Tuva var med mannen och släppte Jäger på rådjur och jag hade de stora tjejerna och Oliver hemma.
Nu är det dags att fixa det sista här...

2 kommentarer:

  1. Vilka vackra bakverk det var en liten tös som föddes, men säkert alldeles underbar för det är alla de där söta människobarnen. Hofterup ligger det vid Svalöv eller är jag ute och cyklar? Fin du är i håret du har ju slingat det.
    Sitter och inväntar snön haha, nä den kan gärna flyga och fara bort direkt.
    Må väl/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja hon är himla duktig på att fixa tårtor och bakverk :-)
      Ja hon var lite tidigare född än Oliver men de va nästan lika små.
      Hofterup ligger efter Landskrona nånstans.
      Tack, jag på i lite färg i helgen men det blev inte riktigt som jag tänkt.

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥