lördag 5 januari 2019

JAG BOCKAR AV PÅ MIN LISTA

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Filur namnlappar SE

Jag har precis varit ute och joggat en runda med Tuva cyklandes bredvid - perfekt, bägge får göra det den vill😉 Vi var ute en timme och när hon vilade så passade jag på att gör knäböj. Vi mötte grannarna för de var ute och skulle möta oss så tjejerna fick leka så de sitter på Tuvas rum.
Annars håller vi på att fixa lite förberedelser till min kusin och hans familj kommer, förkokar revben, plockar tvätt och fixar och donar. När de kommer så blir det lite plock med ölkorv, morötter och gurka med dipp, rökt kött. Sen blir det vildsvinsrevben och dovhjort till middag, chokladfondue till efterrätt. 

Jag håller på att bocka av på min lista, igår beställde jag doppresent och idag blir det namnlappar och det är ju toppen att det finns såna som klistras fast och sen sitter de fast! De tål både diskmaskin och tvättmaskin. Jag valde lite större med både för och efternamn och en symbol med ett djur som är samma som avdelningen heter där Oliver ska börja. Tuva har jag beställt till innan och hon har minilappar och de är smidiga i trosor och strumpor som hon har i sin extralåda. Jag beställde mina på Filur namnlappar 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥