måndag 28 januari 2019

"SIMSKOLEDAX"

Gu så halt och svårt det var att köra imorse, när jag har lämnat barnen på förskolan så kör jag gamla vägen och jag höll 40 och bara halkade omkring. När jag kunde körde jag ut på stora vägen och körde en omväg men det är ju bättre att jag kommer 2 minuter för sent än inte alls. Idag har det ju töat och inatt ska det frysa igen så det är väl snorhalt imornbitti när jag ska öppna. Alla barnen har studiedag imorn så mannen är hemma med dom och jag slutar så jag hinner vara hemma och umgås en stund och vi kan äta tillsammans innan jag ska tillbaks för APT.

Idag började plask och lek för Tuva så vi åkte till Lönsboda simhall och hon hade SÅ roligt!! Jag trodde aldrig hon skulle våga, 25 barn och x antal ledare och hon kände bara 1 av barnen sen innan, inga föräldrar i vattnet men hon fixade det galant! Jag var så stolt över henne, min blyga lilla tjej. 

Nu ska jag plocka fram inför imorn, jag vill ju inte väcka någon när de har chans att sova så länge de kan och jag kör redan 6. Jag hade gärna tillbringat dagen med mina älsklingar men jag är ledig med ett par av barnen lite senare i veckan. Eller ledig och ledig, det blir vab då vi ska till sjukhuset.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥