söndag 6 januari 2019

EFFEKTIV DAG

Idag har det snöat stooora flingor till och från men det har inte blivit täckt mark tyvärr. När Oliver hade sovit middag så satte vi han i vagnen och Tuva på cyklen sen gick vi en runda. Vi lekte och jag sprang med Tuva i hennes takt och sen gömde vi oss bak en gran när vi kom utom synhåll och så skrämde vi mannen när de kom ifatt oss. Det tyckte Tuva var himla kul🙂
Idag har vi fått en massa gjort, vi började med att rensa skafferi, ett skåp och ett par lådor i köket. Fick slängt en massa skräp och organiserade saker. Sen kunde jag stryka nästan allt på min lista, jag har lämnat in schema till förskolan, fixat föräldradagar, skrivit in mitt schema i kalendern, beställt vitaminer och en födelsedagspresent till mannen men jag ska köpa något mer. Börjat på matschema och finurla lite på framtidens träningspass.

Imorn börjar mannen jobba igen och det har ju varit en härlig jul med lång ledighet. Imorn är sista dagen hemma för mig och barnen sen börjar ju ett nytt kapitel och det känns lite sisådär med min lilla mammagris😉 Men imorn ska det packas väskor, extra kläder och allt som ska med till förskolan och Tuva längtar som tur är.

Nu ska jag läsa lite sen hoppas jag på att somna fort🙂

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥