söndag 12 januari 2020

FÖDELSEDAGSPRESENTEN

Igår efter lite konversation så var det alltså dags för oss att åka och titta på mannens födelsedagspresent (om nu säljaren tyckte att vi var lämpliga) - sååå söta valpar❤ Vi åkte några mil och hamnade på en bondgård med både kossor, hästar, katter och hundar. Vi fick börja med att hälsa på valparna sedan tiken och sen alla tillsammans. Tiken var väldigt fin och valparnas föräldrar hade bra meriter och det visade sig att min bror har sin hund efter samma ställe🙂
Vi blev inbjudna på fika och barnen började få myror i byxorna men då kom farbrorns fru och fick med sig barnen och tittade på barnbarnens leksaker och hon lekte med dom. Oliver ville inte ens följa med oss när vi skulle åka hem. Vi blev erbjudna att köpa en av valparna och betalade handpenning så efter 2.5 timmar så åkte vi hem, mycket nöjda.
Inte lätt att fota i en värmelampa men en av dessa godingar ska flytta hem till oss så småningom🙂

3 kommentarer:

  1. Oj vilken present!! Grattis!

    SvaraRadera
  2. Vilka underbara små valpar vad är det för ras? Är en hundmänniska de där fina vännerna som man har i många år. Ja för den delen är jag en stor djurvän, uppväxt på bondgård och haft en hel del egna djur genom åren.
    Grattis till er nya fina vän.
    Må väl/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är en drever :) Det är såå mysigt med djur.

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥