fredag 24 januari 2020

FREDAG IGEN

Idag ska fredagslåten spelas på jobbet, vi brukar spela upp den och dansa med barnen det ska ju kännas att det är fredag eller hur ;) Det blev en riktig kortvecka på 2 dagar och ca 10 timmar i arbetstid. Lämnade in Tuvas cykel på lagning igår för det hände något när hon trillade med den men jag hoppas hon får tillbaks den i eftermiddag eller imorn så vi kan ut och cykla för det älskar både hon och Oliver. De älskar att vara ute och hitta på saker och jag vill gärna göra något, stå ute och bara titta på är inte min grej.
Nu är detta sista helgen det är lovligt att släppa hunden så sen har vi mannen hemma om helgerna igen då ska vi ta oss till simhallen snart, det vågar jag ju inte själv med 2 barn som inte kan simma. Nästa vecka börja simskolan igen för Tuva och det längtar hon efter och jag hoppas hon knäcker koden snart och att det blir en fin sommar så hon/vi kan bada mycket.
Jag har suttit och skrivit lite på datan och det händer ju inte för ofta men varje gång jag gör det så kollar jag alltid till mina foton och hittade detta på Oliver och kusinen. Han älskar verkligen bebisar❤

1 kommentar:

  1. Underbara små barn, ser ut som en liten docka. Oliver vill nog ha ett syskon, eller ni är nöjda nu kanske, fyra fina barn är guld värda.
    Kram/MH

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥