onsdag 15 januari 2020

ONSDAG

Huvva inatt blev det inte många timmars sömn, jag vaknade innan 1 av att hundar skällde både inne och ute så först funderade jag på om vi glömt ena hunden ute... Jag gick upp och kollade men bägge va inne så jag kollade ut och då är det ju en annan på denna vägen som är ute och går med sina hundar. Jag kan inte förstå varför han är ute och går på nätterna och så långt.... De skäller konstant så jag begriper inte varför han måste gå här förbi överhuvudtaget. Sen kunde jag ju inte somna om på någon timme iallafall.

Jag slutade halv 1 idag och har vilodag från träningen så ikväll blir det väldigt lugnt och tidig kväll. Igårkväll tränade jag och mannen ben ihop på "hans" gym så idag är dom lite möra.
Nu sitter vi och myser medans maten står på spisen.

Igår började jag jobba klockan 9 och det är en väldigt dålig tid för mig, jag blir alldeles förvirrad om jag börjar senare än 7.30 och jag gick nog runt och frågade vad det var för dag säkert 35 gånger.... Så till slut när jag öppnade munnen så sa min ena jobbarkompis direkt; TISDAG! Haha. Men nu är schemat omgjort igen och om möjligt ännu bättre 🙂

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥