fredag 17 januari 2020

VÅRKÄNSLOR

Hej o hå, det märks ju att det är fredagskväll och ögonlocken är tunga som bly. Handboll på Tv:n och ett glas vin och jag håller på att somna men jag är ju inte mkt för att titta på sport på tv.

Idag fyller mannen år och vi slog in hans favoritgodis och skrev en liten lapp att han fick bestämma vart vi skulle beställa för mat ikväll. Det passade ju alldeles perfekt då ugnen la av igårkväll... Så imorn vet vi vad vi ska göra men det är ju så trist! 4år har vi haft den och vi ska aldrig köpa vitvaror på detta varuhus igen!

Denna veckan har jag varit ute och gått varje lunchrast och vädret har ju minst sagt varierat, bara grått och mörkt ena dagen, ösregn andra dagen men idag hörrni, idag var det ju minsann vår i luften!! Solen lös och jag har inte sett min egna skugga på evigheter.
Blå himmel och blåsten var nästintill borta🙂 Älskar! Jag längtade lite efter att ta fram solstolen och lägga mig ute under täcket men det får säkert vänta några månader för i april kommer förmodligen vintern....

Jag hade velat ha sol i påsk för vi kollar lite på alternativ som är öppet då så vi kan åka på en weekend jag och barnen och svägerskan och barnen. Vårt badrum ska rivas så vi behöver åka iväg. En utlandsresa skulle gå på nästan 60 000 så det va vi inte så sugna på. Men bo på hotell 1 natt eller 2 iallafall och jag vet inte om Astrid Lindgrens värld är öppet, eller Liseberg, Tivoli. Vi får se var vi hamnar, tips? Det skulle ju finnas ett bra badland uppåt Örebro eller nåt men inte lätt att ha 4 barn som inte kan simma på 2 vuxna. Kom gärna med förslag🙂

2 kommentarer:

  1. Underbart väder, känns vår i luften men jag befarar vinter i februari. Ha, ha lång du är är i skuggan. Har du kollat på Skånes djurpark kunde säkert va kul med mindre barn ja även större. Det kostar de där utlandsresorna, men är poppis med värme och avkoppling. Ni hittar säkert nåt trevligt ställe.
    Fin helg/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja vi har varit på Skånes djurpark några gånger och där är fint men jag kollade på Borås så vi får se var vi hamnar. Liseberg va stängt i alla fall.
      Trevlig helg :)

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥