fredag 28 januari 2022

BÄSTA DAGEN

Igår när vi hade frukost på jobbet sa jag vad skönt vi överlever den här veckan med, då fick jag bara som svar; Du, det är bara torsdag morgon! Haha men nuuuu är det fredag och jag älskar fredagar! Det blir lite övertid för vi är inte så många som jobbar denna veckan men det löser ju sig rätt ok. Jag får bara erkänna att jag önskade lite smått att de skulle ringa igår och säga att jag behövde hämta en sjuk Oliver😉 Ny dag - nya tag!

För någon dag sedan låg vi och pratade renovering, "vi" har ju gjort kök, tv-rum, badrum, hallen, Tuvas rum och byggt ett rum till Max sen vi flyttade hit. Vi behöver göra en trapprenovering för den är rätt sliten och vi vet ju inte hur länge den har sett ut så.

Tittade på bilder och jag tycker den här stilen är väldigt fin♥ Nu kommer det nog dröja ett tag innan vi tar tag i denna renovering för badrummet är ju där uppe så det blir lite bökigt, men tänk att fått det fixat när vi är iväg på semester kanske😊

2 kommentarer:

  1. Tycker trappan är charmig den visar människor som går där upp och ner. Otroligt månag som är sjuka i det ena viruset efter det andra, kommer snart bättre tider.
    Fin helg/MH

    SvaraRadera
  2. Tycker bara ni ska slipa och olja trappan, den blir vackrast så!!

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥