måndag 24 januari 2022

ÖVERRASKNING

I lördags hade jag bjudit in några kompisar för att överraska mannen som fyllde jämnt i förra veckan och han kan säg vad han vill för han trodde aldrig jag skulle göra det! Jag började planera runt jul och nu när smittspridningen är som den är så gjorde det ju inget att några droppade av men jag hade planerat att beställa smörgåstårta, sen kände jag mig lite konstig så jag vågade inte beställa ifall jag fick ställa in, sen hade de stängt pga smittspridning där jag skulle beställt så det fick jag tänka om. 

Men först dök en kompis till mannen upp som skulle ut och jaga med honom. När de åkt berättade jag för barnen vad som skulle hände under dagen och vi började med att åka och handla chips, godis, läsk, glass och tillbehör dit. Vid 14 kom några och hjälpte mig att skruva ihop bordet som förvaras i källaren, plockade upp stolar, blåsa ballonger och sånt. När de kom från jakten kom de samtidigt som min kusin, barnen och en kompis som va med där. Lite senare kom mannens syster  med familj och jag beställde pizza. Jag beställde 10 familjepizzor, alltså 10….. Vi hade 4 hela över även om det kom en familj till och åt😅 Det var riktigt trevligt och pensionärer som vi är (typ) är vi ju trötta vid 22 så då åkte faktiskt alla hem utom jaktkompisen som sov över för de skulle jaga igår med. 

Jag hade ju lovat kusinen att köra hem deras ena bil för de kom med 2, så skulle jag springa de 2,5 milen hem. Meeeeeen så va det ju jakten då och jag kunde inte gärna ha med barnen så vi åkte ut till min kusin på eftermiddagen så hade han barnen när jag sprang där ute så kom mannen och hämtade oss sen.

Så jäkla skönt och springa i skogen, blandat med skogsvägar och asfalt. 

Idag var det dags för vardag igen och klockan ringde 4.45…. Många sjuka just nu så i veckan kommer det bli tufft på jobbet. Bit ihop och andas!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥