måndag 31 januari 2022

MINIBIL

Igår satt jag bara och grät i soffan på förmiddagen när jag fick veta att ytterligare en jobbarkompis inte skulle komma idag = jag skulle vara själv på hela nedervåningen. Även om jag bara kände för att kasta in handduken och säga att Oliver var sjuk så jag kunde vara hemma och vabba, så har jag inte mage till det. Jag skulle aldrig kunna göra så, så är vi hemma är vi sjuka! Skrev med chefen om mina tankar och hur jag kände och jag fick en pluggande jobbarkompis som hoppade in extra. Nu hade vi ”tur” att det går Covid bland barnfamiljerna med så det blev inte jättemånga barn. Imorn blir det fler + att jag har 2 inskolningar men det får gå. Jag är själv på min avdelning imorn med seeeeeen kommer de tillbaka, allihop och jag längtar! 

Igår gick jag 16km med hundarna bara för att få rensa huvudet och återhämta mig. Ett träd såg jag som låg över vägen annars hade det ramlat en hel del inne i skogarna.
Har ni sett min fula lånebil? Jag hade inte köpt en sån…. Thea skrattade gott åt mig när jag mötte upp henne en snabbis igår.

Det är ju ingen bil som man åker till Ullared eller Tyskland med precis, det får ju inte ens plats en handling knappt…. Men imorn ska jag förhoppningsvis få tillbaks min bil igen, denna har jag haft den i fredags.

2 kommentarer:

  1. Ah vad du har det jobbigt hoppas snart den där coronan lägger sig, folk i vård och omsorg går på knäna.
    Blir snart bättre när våren kommer men först ska vi ha en tid med snö och blåst, så som det var i helgen avskyr vindar som viner.
    Tycker inte din lånebil är så ful, skönt den fyller sin funktion haha.
    Må väl/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det var tufft men nu börjar det ordna upp sig :) Nästa vecka hoppas jag vill blir så gott som alla pedagoger igen.

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥