onsdag 12 januari 2022

LIVET RULLAR!

Tiden, stanna tiden! Jag hinner ju inte med…. Det går i ett, det är rätt stor skillnad på att jobba 85% och 100%. Idag hann vi inte mer än hem och byta om, ta något snabbt att äta sen åka vidare till stallet. Ridskolan nu varar 1,5h så vi var hemma sent och bara att äta och duscha sen i säng för Tuva. Jag kan sitta och andas en liten stund sen ska jag med i säng. Klockan ringer ju 4.45 - 5.15 om mornarna så det är bara att vänja sig. I måndags började vi med studiedag och det va ju rätt skönt så kom barnen igår. 

Utöver jobbet och ridskolan så tränar Max 4 dagar i veckan + att det är 2 matcher i helgen, både innebandy och fotboll och jag skjutsar honom nu när det är kallt, mörkt och halt. Sen har jag min egen träning på det, jag försöker springa 2 dagar, vila en, springa 2 och vila en men får se hur länge det håller. Tur jag har löpbandet i källaren så det inte tar mer tid än nödvändigt vissa dagar. 

Det kommer underlätta när det är ljusare kvällar då kan jag ju springa när barnen lagt sig och Max kan ta sig till träningarna själv. Jaja that’s life!

Tuva och Piona. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥