lördag 15 januari 2022

WOW SÅ MYSIGT

Idag har jag och Tuva varit ute i Uthövdan för hon skulle rida. Adde skulle rastas och Tuva såg verkligen fram emot detta. 

Idag var han lite sur och ville inte gärna gå i hagen så vi fick gå en runda i skogen och det tyckte han var jätteroligt. 

Sen tyckte jag det såg så mysigt ut så jag ville prova. Han är ett gotlandsruss och jag tyckte han va perfekt storlek, inte så långt att ramla av om det skulle ske…. Tuva ledde honom och det gick jättebra🙂

Sen frågade Sofia om Tuva ville rida en stor häst och såklart hon ville det! Vi bytte till Kriktor och hon fastnade för honom direkt!! 

Han var såååå snäll och Tuva behövde bara smacka på lite så gick han. Inga tjurigheter alls😉

Vi gick en runda på vägen men han såg/hörde något vi andra inte märkte av så vi fick vända. Han gick gärna i en hage och tyckte det var lika mysigt som vi. 

Sen hörrni, sen hände något jag inte trodde!! Jag satt upp på honom! Det är sååå många år sedan jag red men Sofia sa att det såg ut som jag aldrig gjort annat, jag tror henne inte! Men visst, det var skitmysigt och sitta där och bara gå runt, ah älskar. 

Det är ju ärligt talat läskigare att sitta på en mindre häst även om det borde kännas bättre. Jag tyckte ju att det va inte så långt att ramla av om det skulle ske men nja, en större häst passar nog bättre. Om inte annat ser det bättre ut när en sitter på.

Nästa gång tycker jag att vi skulle ta varsin häst och ge oss ut allihop❤️





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥