fredag 21 januari 2011

FFFFFREDAG!!

Å vad skönt att det är fredag!! Sambon har precis kört och hämtat upp en vän, de ska köra till Tyskland. Idag ska öl, vin och cider inhandlas till min fest. Men det ska inte bli något fylleslag för alla barn är oxå bjudna :-) Jag ska till ögondoktorn i Växjö nu på förmiddagen. Men det känns lite onödigt faktiskt. Jag har ju fått svar på varför jag haft synbortfall. Men idag ska det göras en synfelsundersökning... Jag har ju linser så borde det inte redan finnas vad jag har för synfel då!? Annars borde jag väl inte se något med linserna i!?!?
Jaja, efter det ska jag på möte på förskolan. Det handlar om Theas början på förskoleklass i höst. Shit, hon är stor nu!!

Jag ligger fortfarande i sängen, vi har ingen brådska. Men jag ska snart masa mig upp och smyga så bra jag kan så barnen får sova ut. Vi ska passa deras kompis i eftermiddag så vi ska ha fredagsmys hela eftermiddagen :-) Hennes pappa är ju med i Tyskland så hon är ju här tills de kommer tillbaka. Jag är lite avis på mamman som ska på curling, det måste ju va skitkul. Fast jag hade nog halkat rundor och lyckats med en och annan volt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥