söndag 16 januari 2011

SÖNDAG

Idag har alla julsakerna åkt upp på vinden!! Så nu är stället återställt. Jag har aldrig tagit bort mina julsaker så tidigt. Å aldrig varit med om en sån "avig" inställning till julen som jag varit nu... Jag fattar det inte!! Men nu när det ska bli vår så vill jag ha det ljust, så de mörka gardinerna fick ligga kvar i lådan, i köket kom det upp vita paneler. Förra året hade jag inga gardiner över sommaren och det va rätt skönt. Det blev ljust och fint. Men i år ska jag iaf ha köpt mörka rullgardiner på Ikea, innan det blir ljust om kvällarna. Det är lite lättare för barnen att somna om det är riktigt mörkt!! Å jag vill ha det i vårt sovrum med.

Thea va ju på disko idag och hade dansat som bara den.


Hon hade fått en ögonmask, den där grejen hon har över armen och under den andra armen. Jag vet inte vad det heter. Å så fick de popcorn. Hon hade haft jätteskoj!! Max är lite ledsen för att inte han får gå på kalas. Men nästa helg ska han faktiskt på sitt första barnkalas :-) Å så har han en inbjudan till ett till.
Så nu börjar det rulla på för honom med :-)

Jag har städat och sorterat på barnens rum. Igen känns det som... Nu åkte gosedjuren upp på vinden, förutom det som sovs med. Allt söndrigt slängdes och allt sorterades och har sina rätta lådor nu. Undra bara hur länge det får vara så här!? Det är inte så lätt att ha ordning, de delar ju rum och rummet är ju inte speciellt stort. Men sen när vi väl hittar ett hus, jag längtar!! Då ska det bli bättre ordning!! Vi ska faktiskt på husvisning nu i veckan. Det är ju inte precis så att husen dröslar in på hemnet nu för tiden...

Nu ska jag försöka sova. Imorn är det jobb igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥