torsdag 21 februari 2019

FINA BARN OCH TIIIIDIG TRÄNING

Igår bröt jag ihop på jobbet, det var inte så stor grej egentligen men när jag är stressad så är jag extra känslig så när jag väl började gråta kunde jag knappt sluta. Helknäppt. Thea ringde mig och ville göra kladdkaka men innan det kopplade att hon skulle trycka på en knapp till så ugnen startade så tog det nog 1.5 timme.... Hon kunde inte förstå varför den inte startade haha.
Jag hämtade Tuva så hon fick klippa sig och sen hämtade vi Oliver.
Hon fick både klubba och rosa lugg.
När jag kom hem så blev jag sååå GLAD!
Thea hade både dammsugit och dammat nere och det luktade jättegott🙂 Å så var kladdkakan serverad och den var riktigt kladdig och god!! Jag måste säga att Thea är superduktig och överraskar alltid med något när hon är hemma själv. Ni som har tonåringar vet ju att det kan vara lite knepigare när man ber de om någonting😉 Idag har hon och Max grejat här med men de har ringt några ggr när de inte varit överens.

Denna veckan har mannen varit borta flera kvällar så ibland har det varit lite hektiskt. Men nu sover de små iallafall och jag ska förbereda inför imorn, ladda kaffebryggaren, plocka fram alla kläder, träningsgrejer mm. Efter mycket övervägande står klockan på 4 imornbitti så att jag kan få min fredagsträning. Jag hade inte gjort det om vi inte skulle ha övernattningsgäster men nu ska vi det och jag kan inte få till tiden någon annanstans. Sen älskar jag ju att få träna på morgonen och igår gjorde jag det halv 5, men 4 låter ju bara förbaskat tidigt....

2 kommentarer:

  1. Åh det där med stress det kan ta över behöver bara va en liten sak är glaset fullt så är det. Du har ju mycket på dina axlar också, inte så lätt det där att få livet i balans. Så duktig Thea är som fixar till dig, att komma hem och där är fint gör ju det lite mysigare, men jag känner det nästan som du jagar för mycket, Lotte det får va lite damm det gör ingenting.
    Kram till er och fin helg/MH Ps söt Tuva hon är, ja alla era barn.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Ja men ju mer stressad jag är desto renare vill jag ha det hemma för är det kaos på insidan så blir det värre om det är rörigt/stökigt/dammigt. Tyvärr.

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥