söndag 17 februari 2019

HELGEN

Så var ännu en helg till ända alldeles strax. Jag och Thea sitter i soffan medans mannen och Max är ute på äventyr, de små sover. Jag ska strax krypa ner och läsa i Mama. I fredags sov bägge stora barnen hos kompisar och jag körde ut med kläder till Thea för hennes övernattning var inte planerad innan. Tuva blev överlycklig då tjejerna preciiis skulle ut och rida och hon fick sitta på denna bjässe.
Mina fina tjejer❤
Igår hämtade jag hem Max men Thea skulle sova kvar tills idag. De var inte färdigridna haha.
Det var ju sååå himla fint vårväder igår, riktigt skönt i solen. Vi tog de minsta barnen med oss och gick en runda, Oliver i vagnen och Tuva på cyklen.
Tuva hade sååå roligt ute i skogen, hon klättrade bland stenar och hon hoppade. Stannade cyklen lite där hon kände för det. Skönt att inte behöva passa en tid utan bara njuta av vädret.
Vi stannade i en glänta och hade paus med dricka och clementiner.
Vi tittade till Trollhuset.

På kvällen kollade vi på film tillsammans med Max. Lugnt och skönt. Vi behöver det!!

Imorse efter frukost så tränade jag, jag la ifrån mig en vikt på kistan och så fick den fart så på något vis fick jag ett fint hål i displayen på telefonen och sen landade den på min stortå. Det gjorde... ont!! Jag har inte kunnat gå riktigt på hela dagen. Skulle tro att naglen kanske trillar bort så småningom. Sen hämtade jag hem Thea och sen kom pappa och hans sambo. De busade med barnen och vi åt middag och så blev det efterrätt, det har vi ju nästan aldrig.
 Äppelpaj, mums!

Idag hade Tuva ingen gympa men Max har varit på träning. Nu har de sportlov och jag har min lyxvecka där jag inte slutar senare än halv 2. Jobbar 27h denna veckan så det är riktig lyx🙂 Barnen har lite smågrejer inplanerat så det går ingen nöd på dom.

2 kommentarer:

  1. Jättefina foton du tar och vad är det för kul ställe Trollhuset ser så där ut som i böckerna om trollen, mysigt.
    Det känns absolut vår i luften kan det va möjligt vi slipper nån mer vinter? men ovanligt inte sant.
    Mums med äppelpaj. Ha nu en fin vecka/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Trollhuset ligger nån kilometer från oss, det är ett "hus" där i stenen och man kan gå in genom dörren. Där är ett rum. Det står tomtar och troll utanför i mössan.

      Nja det blir nog lite vinter igen skulle jag tro. Men det hade varit underbart med vår.
      Hoppas du får en bra vecka :)

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥