tisdag 12 februari 2019

LITE MYCKET JUST NU

Usch, det är knappt jag hinner med, det är väldigt mycket just nu! Då är jag glad att jag har min träning för då kan jag koppla bort lite annat. Men som imorn jobbar jag bara 4 timmar men då är det en massa skjutsande istället för det är fotbollsträning på en himla dum tid, nu har jag väldig tur att aldrig jobba länge någon onsdag såg jag så jag kan skjutsa. Skulle jag sluta 16 så hade han fått hoppa träningen.... Fördelen är ju att han inte är hemma lika sent som annars🙂 Mannen är inte hemma imorn heller så det blir ju att de små barnen får med överallt och helst ska de ju inte somna.
Just nu längtar jag efter.....helg! Det är så jag blandar ihop allt som ska göras och jag får massa ny information som stressar mig. Jag har bokat utvecklingssamtal men känner att vi kanske hade behövt ett samtal innan dess, skulle skolan tycka det med så hör de förhoppningsvis av sig. Jag känner mig lite otillräcklig just nu och det på flera plan.
Jag skriver upp allt i min kalender och får hålla mig till en dag framåt annars blir det för mycket.
Imornbitti väntar detta på mig;
Klockan ringer 5 för att jag ska få till min träning.

1 kommentar:

  1. Helst ska man inte stressa inte bra för oss, men inte alltid så lätt heller att få familjepusslet gå ihop. Det kommer snart en ny helg då får du koppla av.
    Må väl/MH

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥