söndag 10 februari 2019

LITE ÅNGEST ÖVER LÖNESAMTAL

Nu har det regnat mer eller mindre i 3 dygn och jag börjar bli lite småtrött på det. Först blev det snorhalt och nu är det mest blött och geggigt och allmänt trist. Det är bara snö kvar där det var någon hög eller något byggt så den försvann väldigt fort när vädret ändrade sig. Nä fy, då vill jag ha vår istället!

Idag har Tuva varit på kalas på Ikeas aktivitetshus och sen var det bara att hem och vända för att åka på gympa. Vi hann greja lite med kaninerna i förmiddags för den ena mamman är inte snäll mot sin unge så den ungen fick flytta in.

Igår var vi i Loshult hos vänner, vi åt grillad baconinlindad kyckling, spelade kort och lyssnade på Melodifestivalen. Såg ni Melodifestivalen? Vad tyckte ni? Jag tyckte ju såklart att Malou skulle gå vidare eftersom barnen har haft hennes mamma som rektor på skolan🙂

Usch, imorn har jag lönesamtal och jag har väääldigt svårt för att sitta där och tala om hur duktig jag är och varför jag vill ha mer i lön.... Vi ska betygsätta oss själva och jag sa till henne att jag sätter mig i botten haha. Chefen känner ju inte oss heller för hon började ju nyss men hon har ju redan fått intryck så hon har väl sett något positivt/negativt hon kan säga med. Jag ska sitta med det där pappret nu och försöka få till lite stödord iallafall. Å jag är ju glad att jag alltid varit öppen med mina brister för det berättade jag ju om redan på anställningsintervjun🙂 Jag har ju aldrig läst om all den här dokumentationen som ska göras tex. Det är ju som sagt inte bara att "passa barn"!
Nu blir det ansiktsmask och pappersgöra innan sängen. Imorn är ju min öppning och barnen ska upp till förskolan. Första dagen på nästan 2v. Hoppas det går bra för Oliver❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥