tisdag 5 februari 2019

SÅ FINA ROSOR

Ja då är man 1år äldre men det märks ju inte direkt och det är väl tur det, att man inte förändras över en natt😉
Det har snöat inatt och nu började det vräka ner men när jag kollade appen så ser det ju ut som det ska regna bort igen under veckan. Det är ju rätt fint och ljust när det ligger på marken.
Igår var vi på vårdcentralen och de gjorde en odling på Olivers blåsor då de heller inte kunde säga till 100% om det är vattkoppor men de trodde det. Det dröjer väl ett par dagar innan vi får svar och det kvittar ju vad det är men vi vill ju gärna veta om det är vattkoppor han har.
Tuva längtar efter sina kompisar och det kan jag förstå, hon var på gympa i söndags och plask och lek igår så det går ju ingen nöd på henne. Jag tycker ju det är mysigt att ha henne hemma med.

Jag fick sååå fina rosor igår, stora och de luktar jättegott. Det var svårt att få på bild hur stora de faktiskt är...

2 kommentarer:

 1. Åh vilka rosor, älskar blommor och man blir ju så glad av en vacker bukett.
  Vad kan det då va Oliver har om inte vattkoppor? finns nåt som heter höstblåsor men det är väl inte över hela kroppen eller? Tuva är en cooling kompisar är kul och härligt hon trivs i omsorgen.
  Njut av dina rosor och snön. Kram/MH

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dom trodde det var vattkoppor men kunde inte säga till 100% det kunde vara något annat virus. Höstblåsor hade de i augusti och det var då Tuva var så dålig och inte åt eller ville dricka på flera dagar, de blåsorna satt på händer, fötter och i munnen.

   Det kom en pappa och knackade på igår och lämnade en kalasinbjudan till Tuva i helgen så snaaart får hon träffa sina kompisar haha. Annars hoppas vi ju på nästa vecka :-)

   Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥