lördag 25 maj 2019

DET BLIR JU SÄLLAN SOM MAN TÄNKT SIG + ETT TIPS

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Kronans Apotek

Haha mitt fredagsmys blev inte riktigt som jag tänkt mig, men det blir ju nästan aldrig som jag tänkt mig när jag är hemma själv med barnen och tänkt ut något speciellt haha. Oliver tog nästan en timme på sig att somna (måste begränsa hans sovtider lite på förskolan) sen skulle Tuva i säng och vi läser ju alltid och innan hon somnade var klockan nästan 21..... Sen gick jag och Thea ut och fixade hos kaninerna och då kom mannen hem... Va fasen, jag trodde han skulle komma efter tolv😉 Vi tog ett glas vin och spelade skipbo med Thea.

Idag ska jag plocka ihop alla flaskor och burkar mm och köra till tippen och så ska Oliver få titta på grävmaskinen där, han älskar ju verkligen traktorer och stora maskiner. Vi ska inom biblioteket och hämta en bok till Oliver som alla barn får när de är 1,5 år.

I helgen har Kronans Apotek klubbhelg både i fysiska butiker och på nätet (jag handlar ju allt därifrån på nätet eftersom de har bättre priser där + att jag får det i lådan) Idag har jag klickat hem schampo, ansiktskräm till Thea, ansiktsrengöring, deo och duschkräm som luktar sååååå gott. Bara älskar denna doften och jag har den i peeling och bodylotion med mmmmmm❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥