måndag 13 maj 2019

NY TRÄNING, VAB OCH JUMP

Hej hopp! Idag har vi jobbat men imorn blir det vab igen. Denna gången är det Tuva som är sjuk så jag är hemma men ska iväg på vårat föräldramöte/trivselkväll på kvällen, vi ska ha picknick ute så jag var och handlade till min avdelning, potatissallad, rostbiff och loka. Sen ska jag till det nya gymmet på något samtal, de har någon ny träningsgrej (iallafall har jag aldrig hört talas om det) som heter Biocircuit och man fick anmäla sig som testperson och det gjorde jag och blev uttagen. Jag har ingen aning om vad det handlar om eller hur länge jag ska hålla på men det lär jag ju få veta imorn haha.
Så här stod det på deras hemsida så det ska bli spännande.

I lördags var vi ju i Malmö på Jump och alla barnen var nöjda. Nu fick ju Oliver feber under dagen, förmodligen efter vaccinationen, så han var inte sååå sugen på att hoppa eller äta.
På lördagkvällen kom min jobbarkompis med familj och det var väldans trevligt.
På söndagen var Olivers feber borta och vi var ute och grejade hos kaninerna, tränade och sprang en runda i skogen.
När Tuva fick sin 18-månaders vaccination blev hon ju jättedålig, hon hade feber över 1v och som mest 41.8 och alldeles rödprickig så hon fick ju mässlingsutslagen när det var det hon vaccinerades emot. Så biverkningarna kan ju vara väldigt olika.

Nu är det nog dags att försöka sova lite här...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥