torsdag 16 maj 2019

LITE BÄTTRE HÄR

Idag var barnen hyfsat pigga, de stod på benen iallafall. Vi har slagit in presenter, varit ute och gungat, lekt och jag och Oliver cyklade och mötte Thea vid bussen.
 I år är det väldigt mycket blommor på äppelträden så jag hoppas det blir mycket till rådjuren.
 Tuva ville gärna äta äpplena själv men de är inte sååå goda.
Vi är ofta borta vid äppelträden, vi sitter där på en filt och fikar, leker tagen/kurragömma mm. Mysigt. På kvällarna och mornarna så är oftast rådjuren där, I morse såg Max 4st annars har vi 2-3st som brukar vara här och ett är riktigt busigt och skuttar omkring🙂 Igår satt räven där ute och kikade fram bland buskarna. Jag trodde först han hade tagit vår svart-vita kanin för den var ju borta igår morse. Jag såg henne sen på kvällen för då satt hon vid kanal 10 rätt över vägen med en annan kanin, förmodligen hanen som rymde förra året. Vi lyckades fånga in kaninen igen jag och Thea men det är nog för sent, hon ska säkert ha ungar..... Suck. Vi fick möblera om kaninerna eftersom hon har lärt sig att klättra över gallerna så kunde hon inte bo i den stora gården längre. Dessa (o)djur!

Imorn har vi ett födelsedagsbarn i huset så det ska sjungas och ges paket när vi vaknar❤

2 kommentarer:

  1. Underbart med äppelträd som blommar. Idag regnar det otroligt mycket men det kan vi ju behöva, sen kan det bli soligt och varmt för det är så underbart.
    Hoppas barnen är pigga igen.
    Trevlig helg/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Här har det bara småregnat men igår var det väldigt varmt och fint. Det blåser bara så förskräckligt.
      Nja barnen är väl på bättringsvägen iaf

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥